14 Ιαν 2011

ΚΑΙ Η ΚΟΡOIΔΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ... από το press-argolida




ΘΕΜΑ:Απαράδεκτη καθυστέρηση καταβολής Ευρωπαικών επιδοτήσεων χυμοποιήσιμων πορτοκαλιών για τα έτη 2008 και 2009.-Ενώ ο ΟΠΕΚΕΠΕ, μέσω του γραφείου του στο Ναύπλιο και ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Εσπεριδοειδών Αργολίδας, κ. Αντωνόπουλος με δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ, δήλωναν απερίφραστα ότι η καταβολή των ευρωπαικών ενισχύσεων των χυμοποιήσιμων πορτοκαλιών, των ετών 2008 και 2009, που έχουν παράδεκτα καθυστερήσει , θα γινόταν μέχρι την 31-12-10, αυτή δεν έγινε ποτέ.
-Οι μεν κύριοι του ΟΠΕΚΕΠΕ, του γραφείου του Ναυπλίου, ισχυρίζονται πλέον ότι χρειάζεται υπουργική απόφαση και ότι είναι στο χέρι του υπουργού το πότε θα γίνει η πληρωμή, ο δε κ. Αντωνόπουλος με δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ μίλησε για απάτη από πλευράς του αρμόδιου Υπουργείου.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μην μπορούν να πληρωθούν οι δικαιούχοι παραγωγοί. Τι φταίνε αυτοί άραγε???
Να πούμε ότι το ποσό που έπρεπε να είχε καταβληθεί στο Ν. Αργολίδας ανέρχεται στο ποσό των 6.000.000 ευρώ. Οι δικαιούχοι παραγωγοί ξεπερνούν τους 1.000.
Τελικά , κύριοι του ΟΠΕΚΕΠΕ και κύριε Αντωνόπουλε( έμμισθος πρόεδρος της ομάδας παραγωγών) τι μέλλει γενέσθαι???
Υ.Γ.: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα προβλήματα με την ψηφιοποίηση του ΟΣΔΕ , στην οποία οφείλεται η καθυστέρηση πληρωμής των δικαιούχων παραγωγών , προέκυψε μόνο σε μεμονομένους παραγωγούς παραγωγούς, που ουδεμία σχέση έχουν με τη διοίκηση της ΕΑΣΑ καθώς και Αγροτικών Συναιτερισμών (γραμματείς, ταμίες, μέλη κ.τ.λ.) .
Τυχαίο? Δε νομίζω...

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου