14 Δεκ 2010

Ισπανία: Δεύτερη αποστολή κλημεντίνων στη Ρωσία



Απέπλευσε από το λιμάνι της Καστελόν της Ισπανίας το δεύτερο καράβι της σεζόν με 5.000 τόνους κλιμεντίνες γιά Ρωσία. Κατά την τελετή αποχώρησης η σύμβουλος του Ισπανικού Υπουργείου Γεωργίας κυρία Hernández  δήλωσε: «Έχει μεγάλη σημασία να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία της Ρώσικης αγοράς, καθώς πρόκειται για μια περιοχή με πάνω από 200 εκατομμύρια δυνητικούς καταναλωτές."
Τα πλοία που μεταφέρουν εσπεριδοειδή στην Ρωσία, είναι ναυλωμένα από την ρωσική εισαγωγική εταιρεία Baltfruit και θα πουληθούν μέσω της ρωσικής  αλυσίδας παντοπωλείων X5.
Για την προετοιμασία των φορτιών, μια ομάδα μεγάλων εξαγωγέων της Castellón, εργάζονται συντονισμένα  με ένα εμπορικό σήμα.
Πηγή: Veintepies

Ρε τι βλάκες που είναι αυτοί οι Ισπανοί. Από τη μια δουλεύουν συλλογικά και χάνουν τη μαγκιά "ο καθένας μόνος του και όποιον πάρει ο χάρος". Από την άλλη τρέχουν να πουλήσουν τις κλιμεντίνες τους, τη μια μέρα στη Νέα Υόρκη και την άλλη στη Ρωσία. Αντί να κάαααθωνται... Το δε υπουργείο, δουλειά δεν έχει τρέχει να βοηθήσει στις εξαγωγές. Μιλάμε για πολύ ντουβάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου